Doorgaan naar content

Ik werk als freelance programmeur voor bedrijven

Wat extra handen nodig om de klus te klaren en de deadline te halen? Als programmeur spring ik graag bij. Met meer dan 10 jaar professionele ervaring als programmeur draai ik zo mee in jullie team.

PHP en Javascript gerelateerde werkzaamheden behoren tot mijn expertise. Vooral met het Laravel framework en de populaire TALL stack (Tailwind, Alpine, Laravel, Livewire) kan ik in korte tijd enorm veel gedaan krijgen. Met een scherp oog op standaarden, code style en best practices.

Naast mijn vak kennis zie ik mezelf ook als een sociale programmeur die zich betrokken voelt met het team.

Ik maak mooie websites voor middel/klein bedrijven en particulieren.

Het maken van een nieuwe website, verbeteren van bestaande websites, website analyses ofwel sitescans en zoekmachine optimalisatie zijn werkzaamheden waarmee ik startende ondernemers, middel/klein bedrijven en particulieren mee help.

10 jaar in dienst bij de grootste online speelgoedwinkel van Nederland heb ik mogen ervaren hoe kleine website aanpassingen het verschil maken. Ik weet niet alleen hoe je een site moet bouwen, maar ook hoe je een website kan laten scoren.

Ik streef er naar om hét aanspreekpunt te zijn voor al jouw technische vragen. Graag geef ik eerlijk en goed advies passend bij jouw wensen.

Knappe man

Lars van Galen

Ik werk inmiddels al 3 jaar als freelancer en werk regelmatig op kantoor bij marketing bureaus, web agencies en andere bedrijven om online platformen te ontwikkelen of verbeteren, voor sitescans, mijn expertise over SEO of andere technische vragen.

Ook ontwikkel ik graag websites of kleine shops voor middel/klein bedrijven en particulieren.